Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendeutrecht.nl


  Helderzienden uit Utrecht geven online advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Sanne
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendeutrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Sanne je bent geweldig, heb van hem gehoord wat je had gezegd, en ondanks dat het niet leuk was, rust in mijn hart en hoofd. Je bent echt super lief en een eerlijke nuchtere vrouw. Gewoon de beste voor mij.

Girlspower Matty x.




Ervaring van Matty met helderziende Sanne   Ervaring van Matty met helderziende Sanne   Ervaring van Matty geplaatst op 30 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Hoi Sanne.
Bedankt dat je me er tussen genomen hebt .
Man, man wat ben je toch goed, en inderdaad niet wat ik wou horen ???????????????????.




Ervaring van ???????? met helderziende Sanne   Ervaring van ???????? met helderziende Sanne   Ervaring van ???????? geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Beste Sanne

Nu was leuk je stem is te horen .
Ja bedankt voor het gesprek spijtig dat de minuten op waren.
Nu dat laatste ben ik wel benieuwd naar.
Groetjes R.




Ervaring van Rita met helderziende Sanne   Ervaring van Rita met helderziende Sanne   Ervaring van Rita geplaatst op 11 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Hoi Sanne ,

Betreft die energie klopt perfect . Het was en bevestiging van wat ik voel
Je ziet het zoals het is ook betreft dat andere hoop ik .
Bedankt al vast R.




Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R geplaatst op 10 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Hoi Sanne. Sorry maar zoals gezegd de verbinding zou zeg weg vallen Ik twijfel niet aan jou, Ik twijfel meer aan de situatie. Jij blijft hetzelfde zeggen en zien, maar ik zie hier helaas anders gebeuren, volgens jou is dat normaal. Ik zal jou spoedig weer terugbellen. Wel dank ik jou voor datgeen wat je tot nu toe heb gedaan en gezegd inzake C. Hoop echt dat het uitkomt en dat ik weer met haar in contact kom en dat zij de blokkade opheft.

Met liefdevolle groet, M (Je zuiderbuur).




Ervaring van Maarten met helderziende Sanne   Ervaring van Maarten met helderziende Sanne   Ervaring van Maarten geplaatst op 4 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Gisteren een blanco reading van deze dame gehad, ze kwam gelijk bij de kern van mijn probleem. Was echt totaal verrast, nog nooit meegemaakt. Deze lieve warme vrouw is in mijn ogen een wonder. Dankjewel Sanne ook voor je adviezen in deze geweldig.

Groeten van Rick een nog steeds verasste man.




Ervaring van Rick met helderziende Sanne   Ervaring van Rick met helderziende Sanne   Ervaring van Rick geplaatst op 3 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  In een woord fantastich, niemand heeft me zo in mijn mezelf laten geloven als zij. Girls Power. Mooie ware woorden. Dankje voor deze.




Ervaring van Bianca met helderziende Sanne   Ervaring van Bianca met helderziende Sanne   Ervaring van Bianca geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  1000 sterren waard, wat een mooi lief en prachtig mens, heb het gevoel dat ik de hele wereld weer aan kan, door de woorden die je me mee gaf, eigen liefde is je basis xx.

Dankjewel engel.




Ervaring van Cindy met helderziende Sanne   Ervaring van Cindy met helderziende Sanne   Ervaring van Cindy geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  wat een mooi en bijzonder gesprek gehad met deze lieve vrouw, ze weet je tot rust te krijgen en ook de dingen die ze me vertelde kon ik helemaal plaatsen, 1 van de beste liefste medium die er is, dat ben jij Sanne zo zuiver.




Ervaring van Diana met helderziende Sanne   Ervaring van Diana met helderziende Sanne   Ervaring van Diana geplaatst op 29 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Dankjewel voor je antwoord en de tips en trucs, ik ga zeker meer op mezelf vertrouwen, en niet hopen maar doen. Sanne je bent voor mij een engel.
Namaste Daan.




Ervaring van Daan met helderziende Sanne   Ervaring van Daan met helderziende Sanne   Ervaring van Daan geplaatst op 22 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Wow voor het eerst gesproken en ik ben er nog ondersteboven van, wat een prachtige reading zo mooi en ook zo lekker nuchter, wat een schat ben je, ik dankje met heel mijn hart, Sanne .




Ervaring van Anoniem met helderziende Sanne   Ervaring van Anoniem met helderziende Sanne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Jeetje Sanne gisteren vroeg ik je iets en je zij het duurt nooit lang meer, voordat je het weet, je stelde me gerust heel liefdevol, want zo ben je x xxx. En vanochtend vroeg kwam het telefoontje en nu weet ik het, zo bijzonder, je ben een toppertje, klasse medium.

Thx Mar xxxxxxxx.




Ervaring van Mar met helderziende Sanne   Ervaring van Mar met helderziende Sanne   Ervaring van Mar geplaatst op 16 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne,

Keer op keer, echt waar, voel ik me beter na een telefoontje. Je geeft me iedere keer goed advies en goede moed. Alles bekijk je vanuit een positief oogpunt. Ik ben je heel dankbaar hiervoor.

Liefs
Vicky .




Ervaring van Vicky met helderziende Sanne   Ervaring van Vicky met helderziende Sanne   Ervaring van Vicky geplaatst op 28 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Wat een klasse medium, zo krachtig in een woord top. Geeft rust inzichten en de handvaten zodat je door kan. Echt de mooiste reading ooit gehad, Dank je Sanne.




Ervaring van Dan met helderziende Sanne   Ervaring van Dan met helderziende Sanne   Ervaring van Dan geplaatst op 26 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Zo blij dat ik u heb gebeld, je kon me zoveel vertellen. Ook heb je me handvaten aan gegeven hoe met de situatie om te gaan, moet nog door de zure appel heen maar met hulp van u kom ik er wel.
Dank je voor nu Greet.




Ervaring van Gre met helderziende Sanne   Ervaring van Gre met helderziende Sanne   Ervaring van Gre geplaatst op 17 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Wauw wauw wauw, voor mij ben je nummer 1 zonder jou hulp en advies, zou ik er nu niet zo in staan. Geen woorden voor, hoe jij me geholpen heb in m,n kracht te komen.
Namaste Ilse.




Ervaring van Ilse met helderziende Sanne   Ervaring van Ilse met helderziende Sanne   Ervaring van Ilse geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Een 2 tal weken geleden vroeg ik haar iets, en wat ze toen zij was loslaten en doorgaan, ik begreep dat niet hoe werkt dat? De oefeningen, die ze me aangaf gedaan, was pittig pfff, gisteren zo uit het niets een berichtje, en een afspraak vanavond.
Bij deze Sanne dankjewel voor je inzichten en je hulp om mijn kracht terug te vinden. Power Girls x.




Ervaring van D met helderziende Sanne   Ervaring van D met helderziende Sanne   Ervaring van D geplaatst op 26 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne, ik ben je zo dankbaar, voor je hulp dankzij jou heb ik mezelf weer herpakt, het was vallen en opstaan, maar nu loop ik door en kijk niet meer achterom.

Love you xxx Jo.




Ervaring van Jo met helderziende Sanne   Ervaring van Jo met helderziende Sanne   Ervaring van Jo geplaatst op 16 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Geweldig aanrader
Voelt feilloos de situatie aan geeft advies waar ik iets mee kan.




Ervaring van Nicole met helderziende Sanne   Ervaring van Nicole met helderziende Sanne   Ervaring van Nicole geplaatst op 15 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Helemaal perplex dat ze wist wat er speelt zonder te vragen, blies me echt van m,n sokken. Wat een top medium.




Ervaring van Mieke met helderziende Sanne   Ervaring van Mieke met helderziende Sanne   Ervaring van Mieke geplaatst op 9 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne, wat kan jij me toch altijd weer in m,n kracht terug zetten, ben zo blij als ik je gesproken heb zo,n rust en liefde voel ik dan. Lieve mensen ze neemt echt je onrust weg, diep bewondering voor.

Dank je Sanne duizend x An.




Ervaring van An met helderziende Sanne   Ervaring van An met helderziende Sanne   Ervaring van An geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Wauw voor mij ben je nummer 1, zoveel warmte liefde en inzichten, als ik je spreek voel ik me gezegend. Zo,n mooi mens, alle sterren waard xxx.




Ervaring van Jamila met helderziende Sanne   Ervaring van Jamila met helderziende Sanne   Ervaring van Jamila geplaatst op 30 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Bedankt Sanne je hebt gelijk gekregen het contract is getekend. Hopelijk nu een positieve afhandeling.




Ervaring van vrouwtje met helderziende Sanne   Ervaring van vrouwtje met helderziende Sanne   Ervaring van vrouwtje geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  MOOI MENS. Heel veel liefs xxx Nathalie .




Ervaring van Nathalie met helderziende Sanne   Ervaring van Nathalie met helderziende Sanne   Ervaring van Nathalie geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Voor het eerst naar Sanne gebeld, wat een krachtige liefdevolle vrouw, wist me ook te vertellen waarom ik me zo voelde, en heeft m,n onrust weg genomen. Dankjewel voor de handvaten. Liefs Els x.




Ervaring van Els met helderziende Sanne   Ervaring van Els met helderziende Sanne   Ervaring van Els geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne, ik bel je met regelmaat. Het is elke keer zo fijn om jou te spreken. Zoveel kracht, positiviteit en liefde breng jij over. Als ik me onrustig voel, weet jij me met zo een gemak weer in mijn kracht te zetten. Je voelt situaties zo haarfijn aan en blijft bij je voorspellingen. Een echte topper en aanrader. Tot de volgende keer. Heel veel liefs, N.




Ervaring van N met helderziende Sanne   Ervaring van N met helderziende Sanne   Ervaring van N geplaatst op 19 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Sanne is puur oprecht lief, en ze is een vrouw met een gouden hart, een engel al voel je je nog zo rot en moedeloos, als ik haar gesproken heb schijnt voor mij de zon weer. Dankjewel lieve Sanne jij bent het zonnetje op de lijn.xxxx En je zegt altijd, jij bepaal zelf de koers van je leven, en dat vind ik zo mooi.




Ervaring van Meriam met helderziende Sanne   Ervaring van Meriam met helderziende Sanne   Ervaring van Meriam geplaatst op 7 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Als ik jou gesproken heb schijnt de zon weer, jij weet me zo in m,n energie en balans te brengen, in 1 woord een puur en oprecht liefdevol mens ben je.
Alle sterren die er zijn krijg je van mij xxx.




Ervaring van Jo met helderziende Sanne   Ervaring van Jo met helderziende Sanne   Ervaring van Jo geplaatst op 30 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  In 1 woord een topper, zoveel kracht en liefde breng jij over, en ook vallen er puzzelstukjes op z,n plaats, maar dat had jij al gezegd. Voor mij ben je nummer 1.

Stay safe Mar xxxx.




Ervaring van Mar met helderziende Sanne   Ervaring van Mar met helderziende Sanne   Ervaring van Mar geplaatst op 25 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Wat een liefdevol medium bent u, was helemaal in paniek en over stuur, maar u heb me zo geholpen om rustig te worden en me anders naar mezelf te laten kijken. Een mooi liefdevol en rustige vrouw, niet belerend je bent voor mij een engel.
Xxx dank Amy.




Ervaring van Amy met helderziende Sanne   Ervaring van Amy met helderziende Sanne   Ervaring van Amy geplaatst op 14 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Wouw, ik gaf Sanne een foto en plots zei ze jullie hebben een gesprek gehad samen. Ze vertelde me gewoon waarover ons gesprek was gegaan, zonder dat ik ook maar een woord zei.
Amai straffe madam ben letterlijk van mijne stoel geblazen en dat is niet de eerste keer trouwens. Dingen die ze me in het verleden voorspelde zijn al deels uitgekomen.
Merci Sanne je bent geweldig.




Ervaring van C met helderziende Sanne   Ervaring van C met helderziende Sanne   Ervaring van C geplaatst op 23 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne, via deze weg wil ik naar jou ook even mijn bewondering uitspreken, over hoe lief en positief je altijd blijft. En wat een enorm engelen geduld je hebt. Jij hebt echt oprecht het beste met mensen voor.
En naast dat je een heel erg mooi mens bent, ben je ook heel goed.

Dus dankjewel voor je enorme geduld, positiviteit, inzichten en zoveel meer.

Jij beantwoord mijn emails altijd met veel aandacht en liefde.

Liefs, Karin xx.




Ervaring van Karin met helderziende Sanne   Ervaring van Karin met helderziende Sanne   Ervaring van Karin geplaatst op 18 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Toppertje wat je me 3 weken geleden vertelde is gisteren gebeurd, je bent echt wauw.

Xxxxx van D m.




Ervaring van D m met helderziende Sanne   Ervaring van D m met helderziende Sanne   Ervaring van D m geplaatst op 16 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Wat een topper wauw, nu snap ik dat je moeilijk te bereiken bent, maar toch gelukt, was verdrietig maar je gaf me inzichten zodat ik ophing met een lach op mijn gezicht.
Duizend maal dank lieverd. xxxx Els een bezorgde moeder




Ervaring van Els met helderziende Sanne   Ervaring van Els met helderziende Sanne   Ervaring van Els geplaatst op 28 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Hoi Sanne, hemelemaal overompeld door jouw reading van afgelopen woensdag, en je voorspelling is uitgekomen, we hebben weer een goed en mooi gesprek gehad en gaan samen door. Mensen voor een heldere kijk en eerlijk antwoord, weet je bij wie je moet zijn.

Emmy x.




Ervaring van Emmie met helderziende Sanne   Ervaring van Emmie met helderziende Sanne   Ervaring van Emmie geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendeutrecht.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendeutrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendeutrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendeutrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden