Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendeutrecht.nl


  Helderzienden uit Utrecht geven online advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online helderzienden uit Utrecht
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendeutrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marco
  Ervaring met helderziende Marco
  Dankjewel. Direct to the point, rustig vriendelijk. Vol afwachting hopend dat je voorspelling uitkomt. Inge.




Ervaring van Inge met helderziende Marco   Ervaring van Inge met helderziende Marco   Ervaring van Inge geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Yoshua, het gaat toch goedkomen, op de een of andere manier is er nog iemand, een man, bij betrokken en die schopt herrie. De rest gaat gewoon zoals gepland en ik moet ook mijn verstand blijven gebruiken.




Ervaring van Maria met helderziende Yoshua   Ervaring van Maria met helderziende Yoshua   Ervaring van Maria geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Thaiis
  Ervaring met helderziende Thaiis
  Thaiis is een beetje mijn steun en toeverlaat geworden de afgelopen weken.
Hoe vaak ik haar ook belde, ze zag steeds wat er aan de hand was.
En hoe donker mijn wolken ook werden, zij bleef het zelfde zien voor de toekomst.
Nu maar wachten tot het uit komt, maar deze vrouw zit in mijn hart. Dus ik heb er alle vertrouwen in.




Ervaring van Joyce met helderziende Thaiis   Ervaring van Joyce met helderziende Thaiis   Ervaring van Joyce geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Beste Nina ,

Blij met u gepraat te hebben alles klopt zoals en bus
Bedankt tot de volgende
Grt Tanja.




Ervaring van Tanja met helderziende Nina   Ervaring van Tanja met helderziende Nina   Ervaring van Tanja geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Hierbij wil ik graag een top beoordeling geven voor een van de beste mediums op de lijn. Ik heb Beau al vaak gesproken en is echt goed en helder in de inzichten die hij geeft. Tot nu toe had je het steeds aan het juiste eind. En dankzij jou is een hele moeilijke periode draagbaar geworden. Bedankt en tot snel.




Ervaring van Marij met helderziende Beau   Ervaring van Marij met helderziende Beau   Ervaring van Marij geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Moni
  Ervaring met helderziende Moni
  Ik heb je net aan de lijn gehad en je laten praten. Ik moest niet veel uitleggen. Je schetste mijn situatie zoals die is.
xxx.




Ervaring van anoniem met helderziende Moni   Ervaring van anoniem met helderziende Moni   Ervaring van anoniem geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Soms zoek ik me suf naar antwoorden en dan vraag ik het jou Anouk en dan ben ik weer een stuk wijzer. Ondanks al die voorspellingen die zijn uitgekomen, blijf ik af en toe onzeker. Met alle geduld vertel je mij dan weer wat je ziet en moet ik achteraf constateren dat de zorgen niet altijd nodig waren. Anouk je extreem goede kaartlegster, zeg ik als kaartlegster.




Ervaring van luna met helderziende Anouk   Ervaring van luna met helderziende Anouk   Ervaring van luna geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Een hele lieve, warme en oprechte dame. Heb een fijne en verhelderende reading gehad. Over een liefde, waar ik open voor sta. De tijd zal t leren. En ze zei uit t niets dat ik andere werk ga krijgen. En dat ik al lang met tegen zin aan t werk ga. Terwijl ik niks gezegd heb. En over mijn vader gehad, die er helaas niet meer is. Ze wist zo te vertellen wat er aan de hand was met hem. En over mijn moeder, dat we haar de rijd moeten geven om alles te verwerken. Ik kan haar zeker aanraden. En ik zal haar zeker vaker bellen. Lieve warme groet, Suzanne.




Ervaring van Suzanne met helderziende Desteny   Ervaring van Suzanne met helderziende Desteny   Ervaring van Suzanne geplaatst op 6 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Zakelijk gesprek gehad met jou in verband met de huidige crisis. Ik zag het somber in maar heb tegen mijn gewoonte in ( ik ben nogal eigenzinnig wat zaken betreft) jouw stappenplan gevolgd. En halleluja we ademen terug zakelijk. Ik kan je niet genoeg bedanken en ik bel je nu vaker om alles te bespreken.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Jos ik heb je vandaag 2 keer ongerust gebeld omdat hij niet reageerde maar je stelde me gerust dat hij zou reageren en ook zou langskomen en dat is ook zo gebeurd. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met helderziende Jos   Ervaring van Anoniem met helderziende Jos   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Ik ken jou nog maar even, de dingen die je mij zegde en nog zegt en de manier waarop ik het moest doen is allemaal waarheid.
Je voorspelt niet alleen goed, het is ook de hulp van jou manier waarop jij het doet en zegt. Dat alles op de juiste plaats valt, en dat het zo zal zijn, en is.
De manier hoe jij werkt voor en met mensen is zeldzaam, en met een heel groot hart.
Dankje x I.




Ervaring van Onrustig bellertje met helderziende Noura   Ervaring van Onrustig bellertje met helderziende Noura   Ervaring van Onrustig bellertje geplaatst op 5 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Hartelijk dank voor je bevestigingen lieve Joshua.

Hou je op de hoogte.

Was een hele mooie reading en vooral wat je vertelde over de ontwikkelingen, supermooi.
Als ik zeg duiven dan weet je denk ik wel wie ik ben, prachtig.

Bedankt nogmaals.

Een super happy vrouw.




Ervaring van Happy girl met helderziende Yoshua   Ervaring van Happy girl met helderziende Yoshua   Ervaring van Happy girl geplaatst op 5 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Hoi Jos ik sprak jou vanmorgen je zei dat je aanvoelde dat ik vandaag nog een berichtje zou krijgen en precies drie uurtjes daarna kreeg ik een appje. Jou voorspelling is echt uitgekomen. Hartelijk dank.
.




Ervaring van Ingrid met helderziende Jos   Ervaring van Ingrid met helderziende Jos   Ervaring van Ingrid geplaatst op 5 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Dag Joke ik heb jou net gebeld. Bedankt voor de mooie voorspelling. Je laatste zin heeft me goed gedaan.
Ik bel jou nog. Grtjs Rita.




Ervaring van rita met helderziende Joke   Ervaring van rita met helderziende Joke   Ervaring van rita geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  lieve amber
je bent een topper op deze lijn en ik wil dat graag delen met iedereen .

Dank lieve amber.




Ervaring van ano met helderziende Amber   Ervaring van ano met helderziende Amber   Ervaring van ano geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Deze man is een genot om mee te praten en hij weet nog dingen ook.

Heel erg bedankt voor de interessante gesprekken, adviezen en inzichten.
Bovendien had je nog gelijk ook, met mijn huizen is alles helemaal goed gekomen.

.




Ervaring van Nienke met helderziende Beau   Ervaring van Nienke met helderziende Beau   Ervaring van Nienke geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Romyna, mijn steun en toeverlaat. Zonder haar zou ik het niet geweten hebben de afgelopen dagen. WEER heb je gelijk en WEER zijn er voorspellingen van jou uitgekomen, terwijl ik de hoop echt begon op te geven. Je blijft hoe dan ook bij jouw bevindingen en inzichten. Je bent een KEI, in verachilkende opzichten. Mijn dank is dan ook enorm. Jij weet als geen ander hoe moeilijk ik het heb gehad de afgelopen dagen en vandaag kon ik je dan eindelijk dat goede nieuws brengen. Ik zal nooit meer twijfelen aan jou. Romyna is werkelijk een topper en echt de moeite waard om te contacteren. Tot heel snel weer. Liefs, FF.




Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mina
  Ervaring met helderziende Mina
  Lieve Mina. Ik wil je bedanken voor jouw inspireerde en geruststellende worden. Ik spreek je al jaren. En alles wat je voorspelt hebt, is steeds uitgekomen. De waarschuwingen die je mij ook gaf. Stelde ik erg op prijs. Alles is ook uitgekomen. Je hebt mij ogen geopend. Je gaf ook aan volg je intuitie en dat heb ik ook gedaan.Je bent een oprechte lieve vrouw die eerlijk aangeeft wat je ziet. Of het slecht of goed nieuws is. Je zegt het gewoon. Dat stel ik erg op prijs. Ik zal mijn angsten overwinnen. En ervoor gaan. Zoals je zei ik verdien om ook gelukkig te zijn. En daar hebt je gelijk in.
Dankje wel lieve Mina



Bedankt voor de mooie reading . Ik hoop dat alles weer mag uit komen. Ik laat je dit zeker weten.




Ervaring van Vergin met helderziende Mina   Ervaring van Vergin met helderziende Mina   Ervaring van Vergin geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Chantal
  Ervaring met helderziende Chantal
  Chantal je had het heel goed gezien was inderdaad zo er uit bij de kaakchirurg.
Nu nog het andere hoop dat het snel komt vaste beller van je loes.




Ervaring van loes zanoni met helderziende Chantal   Ervaring van loes zanoni met helderziende Chantal   Ervaring van loes zanoni geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karlien
  Ervaring met helderziende Karlien
  Karlien fijn dat ik mijn verdriet en pijn over de kinderen kwijt kon NB midden in de nacht. Ik voel me wat rustiger. Dank voor de tips. Ook voor jou veel liefs.




Ervaring van Mama met helderziende Karlien   Ervaring van Mama met helderziende Karlien   Ervaring van Mama geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Een eerlijke en zuivere persoonlijkheid, stelt je op je gemak en geeft eerlijk en betrouwbaar advies. Goede en duidelijke inzichten. Bedankt voor uw tijd en mooie zuivere energie. Ik kom zeker bij u terug. dank u voor uw raad. Ik kan er zeker wat mee en kan het zeker plaatsen.




Ervaring van Mona met helderziende Yoshua   Ervaring van Mona met helderziende Yoshua   Ervaring van Mona geplaatst op 3 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Moni
  Ervaring met helderziende Moni
  Geweldigggg.. 1 woord.

.




Ervaring van A. met helderziende Moni   Ervaring van A. met helderziende Moni   Ervaring van A. geplaatst op 3 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk ,
Ge zijt een geweldig straffe madam bij het invoelen van een foto , meer dan zijn geld waard, bedankt om er steeds voor me te zijn.




Ervaring van Twijfeltje met helderziende Anouk   Ervaring van Twijfeltje met helderziende Anouk   Ervaring van Twijfeltje geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Desteny is vol blijven houden dat er weer contact zou komen en vandaag is het uitgekomen. Desteny weet wie ik bedoel. Zij is een heerlijke nuchtere vrouw met veel gevoel voor humor en de waarheid.




Ervaring van jarige dame met helderziende Desteny   Ervaring van jarige dame met helderziende Desteny   Ervaring van jarige dame geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  Super vriendelijk en zeer sterk bij het invoelen van een foto, toppertje zeker het geld waard.




Ervaring van A.S. met helderziende Adora   Ervaring van A.S. met helderziende Adora   Ervaring van A.S. geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Meine
  Ervaring met helderziende Meine
  Meine is snel en duidelijk met antwoorden, fijn om mee te praten, verder heel vriendelijk .




Ervaring van Anoniem met helderziende Meine   Ervaring van Anoniem met helderziende Meine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Dankjewel voor je mooie woorden.
Ze hebben me troost en hoop gegeven, ik hoop dat het uit komt.




Ervaring van J met helderziende Yuorah   Ervaring van J met helderziende Yuorah   Ervaring van J geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Dank je wel, kort maar krachtig en goed.
Maria of (D).




Ervaring van Maria met helderziende Yoshua   Ervaring van Maria met helderziende Yoshua   Ervaring van Maria geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Ik kan niet anders zeggen dan dat je een top medium bent. Ik bel je regelmatig en momenteel is dat best vaak je weet van de situatie waarin wij verkeren van mijn schoonmoeders overlijden en nu onlangs mijn schoonvaders overlijden. Ik kan met al mijn vragen bij je terecht ook als het over mezelf gaat, jou is niks vreemd. Jij kan mij weer kalmeren als het over al mijn onzekerheden gaat.
Dank je Rhais.
Je bent een topper.




Ervaring van T.B. met helderziende MB Rhais   Ervaring van T.B. met helderziende MB Rhais   Ervaring van T.B. geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stephanie
  Ervaring met helderziende Stephanie
  Lieve Stephanie, ik heb je gisteren laat voor het eerst gesproken na het sturen van een foto. Je wist precies te vertellen wat je op de foto zag. Je hebt dingen vertelt die juist waren. Je haalde zo de dingen uit die er speelde. Je bent een heel vrolijk en eerlijk mens. Ik hoop dat je voorspellingen uit gaan komen. Ik ga U zeker nog contacten. Dank U.




Ervaring van L met helderziende Stephanie   Ervaring van L met helderziende Stephanie   Ervaring van L geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Romyna is voor mij toch echt de beste op deze lijn. Het geduld en begrip dat zij heeft is ongelofelijk. Geen vraag is te gek en ook al moet ze zaken tig keer herhalen, ze doet het. Zonder haar zou ik niet door een lastig proces kunnen. Ik raad dan ook iedereen aan om eens met Romyna contact op te nemen. Ik hoop ook dat ik heel snel het goede nieuws mag vertellen. Ik blijf hopen en vertrouwen mede dankzij jou. Enorm bedankt en tot heel snel weer. Liefs, FF xx.




Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 1 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Topper. Helemaal tevreden en aanrader absoluut.




Ervaring van Zomer met helderziende Lisa   Ervaring van Zomer met helderziende Lisa   Ervaring van Zomer geplaatst op 1 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Beste Sonja, het is precies zo uitgekomen zoals je gezegd had. Naar maar wel waar. Ze heeft me zo laten vallen als een baksteen.




Ervaring van Maria met helderziende Sonja   Ervaring van Maria met helderziende Sonja   Ervaring van Maria geplaatst op 1 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Han
  Ervaring met helderziende Han
  lieve Han je bent echt een schat van een man, die perfect weet hoe en waar een vrouw behoeften aan heeft, ik heb je heel graag en kan je echt aan iedereen aanbevelen, top Han, liefs Carine uit Belgie , je weet wel.




Ervaring van carine met helderziende Han   Ervaring van carine met helderziende Han   Ervaring van carine geplaatst op 31 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Yoshua, in 1 minuut, zoveel dank want nu snap ik het gewoon. Je krijgt een dikke knuffel van me.




Ervaring van Maria met helderziende Yoshua   Ervaring van Maria met helderziende Yoshua   Ervaring van Maria geplaatst op 31 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendeutrecht.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendeutrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendeutrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendeutrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden